Sara Bergius från Affärshögskolan gör praktik på GoToWork

Vi välkomnar gärna och ofta studenter från Facility Management-utbildningar till oss på GoToWork. Det är ett bra sätt för oss att trycktesta oss själva samtidigt som vi kan dela med oss av våra kunskaper,  arbetssätt och modeller. Vi bidrar till att rusta studenten inför framtiden.

Sara Bergius går den tvååriga utbildningen Facility Management på Affärshögskolan i Göteborg.

Hon gör sin praktik på GoToWork september-december 2020.
Tidigare har Sara arbetat som designer och säljare av kök samt eventkoordinator.

”Äntligen får jag komma ut på min praktik och testa mina kunskaper! Det ska bli spännande att få se hur ni arbetar här på GoToWork och få med mig lärdomar som kommer hjälpa mig i arbetslivet framöver.” säger Sara Bergius.

Läs även pressmeddelandet om Sara Berigous i sin helhet i vårt pressrum: https://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/gotowork-ab